Чого роблять нагетси?

Наґґетси — страва американської кухні. філе курячої грудки в хрумкій паніровці, обсмаженою в олії. Винайдені в 1950-х роках курячі нагетси стали популярним блюдом ресторанів швидкого харчування, а також широко продаються замороженими для домашнього використання.

філе грудки курей заморожене, вода питна, борошно пшеничне, олія рослинна соняшникова рафінована дезодорована, крохмалі (картопляний, кукурудзяний, гороховий,), волокна харчові (соєві), білок соєвий, сіль, загусник гуарова камедь1, регулятори кислотності (Е450(iii), Е450(v)), …

Після знекровлення тіла птахів перекидають у ванну з гарячою водою, щоб усунути пір'я, а потім направляють на лінію оброблення. М'ясо відрізають, обробляють і знімають із кісток. Будь-які частини, від яких можна отримати прибуток, вирізаються, у тому числі ніжки, а потім м'ясо, призначене для нагетсів, подрібнюється.

  1. Філе вимити, просушити, нарізати великими шматочками. Часник очистити, подрібнити.
  2. Змішати філе з часником, сіль та перець за смаком. Потім збити яйце з|із| водою, лимонним соком. Обваляти філе в яйці та панірувальних сухарях.
  3. Налити в сковороду масло|мастило|, дати закипіти і смажити нагетси з двох боків.

Apr 11, 2018