Який соус до чого підходить?

Куди ставлять соусник Рідкі соуси до подачі наливають у спеціальний посуд – соусник. Формою цей предмет буває різних видів, все залежить від консистенції вмісту. В основному використовують класичний варіант, це довгаста чаша з невеликим носиком та ручкою.

Перше, що нас цікавить, це склад. У якісному соусі не повинно бути штучних барвників та ароматизаторів. Серед інгредієнтів мають бути лише натуральні продукти – овочі, спеції та ін. У складі соєвого соусу не повинно бути арахісу, бо інакше це буде не соєвий, а арахісовий соус.

Французький молочний соуссамий, мабуть, популярний та універсальний соус в світі. Він однаково добрий і з рибою, і з морепродуктами, і з м'ясом, і з овочами. Існує багато різновидів соусу бешамель.