Достатньо обсипати їй кожен шматок, почекати близько години і добре промити. Продукт стане м'якшим і якщо його просто відбити молотком. Тільки щоб печінка не розповзлася, не забудьте помістити її в плівку. Щоб позбутися гіркоти, відваріть субпродукт 10-15 хвилин у слабосоленій воді перед приготуванням.27 січ. 2021 р.
Як усунути гіркоту з готової курячої печінки?
Щоб розм'якшити курячу печінку і позбавити її гіркоти, заваріть чорний чай і покладіть у нього продукт на 2 години. Чай добре вимиває жовч і нейтралізує гіркоту. Секрет: не ставте на сковороду всю печінку відразу, інакше вона варитиметься у власному соку. Краще кладіть по одному шматку і поступово додавайте інші. Збережена копія
Як варити курячу печінку, щоб вона не гірчила?
Як підготувати курячу печінку Мікрохвильовкою та гарячою водою теж краще не користуватися: смак готової страви буде ніжнішим. Видаліть жир та кров'яні згустки. Обов'язково позбавтеся від проток, зелених плям і тим більше жовчних бульбашок, які іноді трапляються в упаковках. Інакше страва гірчить.