Дайте пательні достатньо нагрітися, щоб кілька крапель води, які потрапили на її поверхню, “зашкворчали”. Покладіть по 1-2 коржі (залежить від розміру хліба і розміру пательні) і нагрійте їх приблизно по 30-45 сек. з кожного боку – ви маєте відчути хлібний аромат.
Як розігріти піцу в духовці У першому випадку вам знадобиться застелити деко фольгою або папером для запікання, у другому піцу потрібно викласти на решітку, тоді корж просочиться парою і добре прогріється, а не підсмажиться. Правильний час для розігрівання таким способом – близько 10-15 хвилин.
Для того, щоб начинка піци набула первозданного аромату і скоринка хрустіла, слід розігрівати її в духовці не більше 15 хвилин. Для повернення первозданних смакових якостей необхідно стежити за часом і температурою в печі. Зазвичай під час розігрівання піци в духовці складнощів не виникає навіть у новачків.