Як правильно варити яловичу вирізку?

М’ясо вариться близько 2-2,5 години, якщо його не розморозити – час збільшується. Щоб приготувалося швидше, поріжте яловичину на невеликі шматочки однакового розміру. Щоб переконатися, що яловичина зварилася, дістаньте її з бульйону і проткніть виделкою або ножем.Feb 3, 2020

Як варити свинину в каструлі Можна додати моркву, цибулю, горошини перцю й улюблені приправи. Щоб зробити м’ясо для других страв і салатів, опускайте свинину відразу в окріп і готуйте також на невеликому вогні. Прибирайте піну з поверхні та доливайте воду, якщо вона швидко википає. Соліть за 10-15 хвилин до готовності.

Для того, щоб відварна яловичина вийшла м’якою і соковитою, не слід розрізати її на дрібні шматочки, а й не рекомендується відварювати шматок м’яса вагою понад 2 кг. Щоб відварне яловиче м’ясо вийшло смачним, свіжу яловичину слід промити під холодною водою, позбутися зайвих шматків жиру і викласти в каструлю.

Простіше кажучи, верхня частина туші, починаючи зі спини, чудово підходить для смаження, середня – для тушкування та запікання, а нижню частину добре тушкувати та варити.