Скільки зберігається горбуша солона?

Копчену та солону горбушу необхідно вжити протягом 6 місяців, якщо вони зберігалися в морозильній камері та 2-3 доби, якщо на полиці, холодильного пристрою. Червону рибу в копченому та солоному вигляді не можна зберігати разом, також не варто їх відправляти на зберігання у поліетиленових пакетах.Mar 30, 2021

У холодильнику Стандартний час безпечного перебування продукту у спільній камері – 5 діб. Вказана тривалість стосується малосольної риби. Середньосолоний продукт зберігається протягом 2-х тижнів, а при приміщенні риби в концентрований соляний розчин термін придатності збільшується до місяця.

Зокрема, термін зберігання стиглої ягоди — до 2 діб у холодильнику. Якщо ви розрізали кавун і залишили його в теплі — на столі, наприклад, уже через годину він не придатний до вживання.

Слабосолона риба домашнього приготування зберігається не більше 3 діб, риба середнього посолу – до 15 діб, міцного посолу – до 1 місяця. Солена риба у вакуумних упаковках має термін придатності 1 місяць. Заморожування солоною риби також припустимо, у цьому випадку термін зберігання збільшується до 2-4 місяців.