Скільки тримати товстолоба у солі?

Ось і все, тепер ви знаєте, як засолити товстолоба в домашніх умовах. Замариновані шматочки риби перекладіть у пластиковий контейнер чи банку та закупоріть. Залишіть рибу солитися на добу. Чим більше риба солитиметься, тим солоніше стане.

на сковороді добре розігріти олію, потім викласти шматочки риби. Смажити кожен шматочок товстолобика по 4-5 хвилин з кожного боку (до золотистої скоринки). Вогонь не повинен бути сильним, інакше рибка всередині залишиться сирою. Готуємо рибу на середньому вогні, щоб вийшла золотиста скоринка.

Товстолобик маринований

Енергія 146 ккал
Білки 9,9 гВуглеводи 3,3 г
Жири 10,3 гВолокна г