Як визначити час приготування м'яса?
Ступінь прожарювання | Повне прожарювання | З кров'ю |
---|---|---|
Яловичина | 20 хв | 10 хв |
Бараніна | 20 хв | 10 хв |
Свинина | 20-30 хв | не можна! |
Пам'ятка із запікання м'яса
Назва продукту | Температура запікання, °С | Час приготування, хвилин |
---|---|---|
Яловичина та телятина (цілісним шматком, 1 кг) | 200 | 120 |
Яловичина (нарізка) | 180 | 60 |
Котлети | 180 | 30 |
Баранина (цілісним шматком, 1 кг) | 180 | 90 |
•19 Aug 2021
Зазвичай готують за температури від 180 до 200 градусів. Отже, ставимо на даний температурний діапазон приблизно на 1,5 години.