Скільки білка у крохмалі?

жири – 0,34 г, білки – 6,90 г, вуглеводи – 83,10 г, вода – 6,52 г, зола – 3,14 г….Крахмаль картопляний – білки, жири, вуглеводи (БЖУ)

БЖУ, зміствід норми
Жири0,3 г0,4%
Вуглеводи83,1 г26,8%

Крохмал (C6H10O5)n – суміш полісахаридів амілози та амілопектину, мономером яких є альфа-глюкоза.

У картопляному крохмалі міститься приблизно 800 ppm фосфатів, які збільшують в'язкість та надають розчину легкого аніонного характеру. Картопляний крохмаль має низьку температуру желатинізації (приблизно 60 °C) і високий рівень набухання. Практично не має тенденції до піноутворення та пожовтіння.