Він включає тушонку, фарш, рибні консерви, гречану і рисову каші з м’ясом, хлібці, чай у пакетиках, цукровий пісок, каву, фруктовий концентрат для приготування напою, джем і томатну пасту.
Галети 2 видів білі та чорні. Кава, чай, серветки, сіль, перець і вершки. Цукор, ложки і ніж, сухий спирт (для розігріву їжі) і stimorol. Сірники (горять за сильного вітру і під час дощу).
Загальні продукти для всіх раціонів/меню сухого пайка ІРП5:
- Хлібці армійські з борошна пшеничного 1 сорту 100 г;
- Хлібці армійські з борошна обойного 100 г;
- Сало шпик солоний консервований 100 г;
- Фруктово-ягідний напій (концентрат) 3*25 г;
- Сир плавлений стерилізований 80 г;
- Повидло яблучне 45 г;