Що можна сушити у сушарці для фруктів та овочів?
- Будь-яких видів ягід та плодів, цитрусових фруктів, винограду, горобини та журавлини;
- Моркви, грибів, помідорів, що поповнює запас заготовок сушених овочів. Крім того, з картоплі та буряків можна висушити чіпси;
- Лікарських та пряних трав, горіхів, злаків та хліба.
24-Mar-2018
Сушити можна ягоди (малину, лохину, вишню, горобину), фрукти (диню, груші, мандарини), деякі овочі і коріння (помідори, хрін, морква, часник), пряні трави (кріп, селера, петрушка, цибуля). Підготовлені плоди та трави розкладають на чистих аркушах паперу або деках і сушать на сонці кілька днів.
Електросушарка – недорогий прилад, в якому можна сушити фрукти, овочі, гриби, м'ясо. За 10 годин вона може приготувати сухофрукти, за 8 – перетворити м'ясо на смачні чіпси, за 6 – приготувати домашній йогурт, а за 4 – допомогти піднятися тесту. Розкажу, як правильно готувати в електросушарці.