Що означає маркування желатину?

Опис: Желатин харчовий МОЖЕЛИТЬ – "Халяль П160 – це білкова желююча речовина, яку отримують шляхом екстрагування клейких речовин, що містяться в кістках, хрящах, жилах та шкірі тварин. Є твердим подрібненим продуктом світло-жовтого кольору без запаху і смаку, виготовлений з яловичої сировини.

Желатин харчовий (П140), пакет, 1 кг Харчовий желатин – це натуральний загусник, необхідний для швидкого приготування холодців, заливних страв з м'яса та риби, а також десертів. Чим більша кількість, вказана в марці желатину, тим прозоріше і міцніше виходить холодець.

Продукт, що отримується з колагену, що міститься в шкірах великої рогатої худоби. Використовується як гелеутворювач, стабілізатор піни, вологоутримувального агента і для поліпшення структури продукції.