Що краще соба чи удон?

Удон – найуніверсальніша локшина: вона чудово поєднується з будь-якими соусами і начинками, може подаватися з бульйоном і без нього. Гречана локшина – соба. Соба в Японії популярна не менше, ніж удон, а в деяких регіонах – навіть більше. На відміну від удона, собу в Японії заведено їсти без бульйону, а з м’ясом або овочами. Aug 18, 2021

А удона і поби? – У борошні. Гречана локшина “Соба” виготовлена із суміші пшеничного та гречаного борошна. Локшина пшенична “Удон” містить тільки пшеничне борошно вищого сорту.

Найкориснішою вважається рисова локшина, яка багата на вітаміни В і Е, а також не містить глютену. Незважаючи на це, вона дуже поживна. Азіатська локшина відмінно підходить для тих, у кого є проблеми з травленням, оскільки всі види здатні нормалізувати роботу органів ШКТ.

Соба: користь для організму виводить токсини і шлаки; налагоджує травлення; покращує метаболізм; зміцнює нервову систему.