Для чого м’який сир?

Як їсти: перед подачею брі нагрівають до кімнатної температури і нарізають на порційні шматки, як пиріг. Їдять цей сир із фруктами, солодкими ягодами, горіхами і теплим хрустким багетом. Можна додавати його в супи для надання вершкового смаку і навіть у каву з молоком, як це роблять французи.

На відміну від твердого сиру, який зазвичай легко впізнати за “дірочками”, м’які сири – це сири з ніжною вершковою або сирною консистенцією, які виробляються без додаткової обробки (такої, наприклад, як плавлення або копчення).

"При помірному вживанні сири дуже корисні: це повноцінний білковий продукт, який містить набір дуже важливих для людини амінокислот. М’які сири у великій кількості містять фосфор і кальцій, необхідні для здоров’я зубів і кісткової системи, а також масу вітамінів: А, В1, В2, В6, В12, D і РР.