Чи потрібно кип’ятити суп після холодильника?

Супи – тільки після морозилки І здається, всі вже вивчили, що гріти всю каструлю щоразу не варто – повторний розігрів тільки провокує сприятливе середовище для розвитку мікроорганізмів.

Як врятувати страву Якщо ви запідозрили, що суп прокис, найвірніший спосіб його “реанімувати” – прокип’ятити протягом 4-5 хвилин. Під час кип’ятіння патогенна мікрофлора загине, смак відновлюється.

Якщо ви варили або підігрівали молоко в каструлі, то її більше не слід використовувати для приготування супів. Бактерії, які містяться в молоці, можуть перебувати навіть у найменших тріщинах начиння. 2. Не варто готувати супи без додавання солі, яка природним чином оберігає страву від псування.