Чи можна заморозити мариноване?

Можна, можливо. Замариноване для шашлику м'ясо можна заморозити хоч на півроку, і якщо ви все зробите правильно, то заморожений шашлик себе ні чим не дасть. Можна, можливо навіть спеціально наготувати та заморозити шашлик на випадок несподіваних гостей.

3 місяців Яка вона має бути? У холодильнику не повинна перевищувати 5 градусів, а в морозильної камери може досягати та -20. Заморожена заготівля зберігатиметься до 3 місяців, особливо курка і свинина, адже там температура набагато нижча, що дозволяє уповільнити всі природні процеси, що протікають у маринованих шматочках.

3 місяці Мариноване м'ясо М'ясо, що продається в герметичному контейнері, може пролежати до 1 тижня в холодильнику і до 3 місяців морозилці. Втім, перша цифра може змінюватись в залежності від складу маринаду та терміну придатності, зазначеного на упаковці.