Чи можна вживати в їжу філе пангасіуса?

– Протягом понад 140 років азіатські народи вживають її в їжу. Тому можна з упевненістю сказати, що користь від пангасіуса є, оскільки у філе міститься чимало речовин, необхідних для нормального функціонування організму людини .Dec 1, 2020

Їсти чи не їсти цю рибу? – За 100-відсоткової гарантії безпечності продукції, звісно, їсти! Пангасіус показаний тим, хто дотримується здорового способу життя. Філе є дієтичним, оскільки воно містить корисні поліненасичені жирні кислоти.

У філе пангасіуса містяться вітаміни А, С, Е і вітаміни групи В, а також цінні амінокислоти. З великого розмаїття корисних мікроелементів найбільш відчутною є присутність калію, натрію, заліза, кальцію, цинку і магнію.

Філе пангасіуса містить вітаміни групи В, цінний білок, жирні кислоти Омега-3, залізо, кальцій, цинк. Риба легко засвоюється, зміцнює кістки, захищає організм від старіння. Пангасіус корисний для зору, стану шкіри, волосся і нігтів.