Чи можна їсти козлятину?

М'ясо кіз традиційно їдять в Африці, Азії, Центральній та Південній Америці. У європейських кухнях козлятина використовується рідко і відноситься до делікатесів. Козлятину можна готувати різними способами – гасити, запікати, смажити, готувати на грилі та рожні.

Козлятина Козяче м'ясо, нарівні з баранячим, вважається найбільш корисним та дієтичним. Містить багато мінералів, мікроелементів, ненасичених жирів, амінокислот та мало холестерину. Благотворно впливає на сполучну тканину, тому рекомендована людям, які мають проблеми з хребтом, зв'язками, суглобами.

М'ясо козлятина М'ясо молодого козеня/козочки, домашньої відгодівлі (сироватка, зерно, сіно). Вага до 12 кг – 600₽ за кг. Від 12 до 25кг м'ясом – 500₽ за кг.

Це м'ясо можна використовувати і для гасіння: при цьому рекомендується подавати його з гарніром з картоплі та овочів. М'ясо кіз також добре поєднується з бобовими та рисом. Дуже екзотичною виходить страва з козлятини, тушкованої в кокосовому молоці.